недеља, 24. октобар 2021.

ZA UBISTVO PORODICE ĐOKIĆ OSUMNJIČENA I BRAĆA MILOŠEVIĆ: Posle saslušanja u tužilaštvu, podnet predlog za određivanje privora

Više javno tužilaštvo u Nišu je povodom ubistva tročlane porodice Đokić, donelo naredbu o proširenju istrage, i protiv okrivljenih K.M. i A.M., koji se takođe terete za krivično delo teško ubistvo iz čl. 114 st. 1 tač. 11 Krivičnog zakonika. Okrivljeni su danas saslušani u tužilaštvu a Višem sudu u Nišu je podnet predlog za određivanje pritvora do 30 dana.
Reč je o braći Konstantinu i Kostadinu Miloševiću iz Moravca. Njih dvojica su dobro poznati policiji i imaju debeo dosije. Najčešće su dovođeni u vezu sa dilovanjem narkotika. Bije ih loš glas i zbog toga su čak i menjali imena, najverovatnije da bi prikrili brojna krivična dela koja su počinili. Za sada nije poznato kakvu su tačno ulogu imali u brutalnom zločinu, ali prema saznanjima iz istrage većim delom svog "priznanja" Goran Džonić optužo je upravo braću iz okoline Niša da su ga ucenom i pretnjama naterali da "okrvavi ruke" i učestvuje u surovoj likvidaciji svojih rođaka.

Нема коментара:

Постави коментар