субота, 30. октобар 2021.

Uhapšen Srbin zvani “ZLATNI PRSTI” u Grčkoj: Član Pink Pantera pao zbog krađe od pola miliona evra

Policija i Grčkoj uhapsila je državljanina Srbije zbog sumnje da učestvovao u krađi bundi i krzna, vrednih pola miliona evra. Prema grčkim medijima četrdesetpetogodišnji Srbin koji je već u tamošnjim medijima dobio nadimak “zlatni prsti”, pripadnik je kriminalne grupe Pink Panteri i jedan od njenih vodećih članova.
Kako prenosi portal Protothema.gr, krađa se dogodila pre nekoliko dana, a vredne bunde odnete su iz jedne fabrike krzna u gradu Kastorija. Većina ukradenih komada, njih ukupno 85 u vrednosti od 500.000 evra pronađeno je u stanu jednog Grka, u blizini Soluna. – U stanu su uhapšena dvojica srpskih državljana, koju su učestvovali u pljački. Za trećim Srbinom, kao i za vlasnikom stana u Solunu se traga – navode grčki mediji. Prema prvim saznanjima, provalnici su razvalili ogradu kompanije, ušli u dvorište, razbili prozor i tako ušli u unutrašnjost objekta. Iz njega su odneli krzno i prebacili ga u stan u Solunu. Kako je otkriveno, automobil koji su koristili u pljački takođe su ukrali dan ranije u blizini Soluna, a sa drugog vozila skinuli su tablice, kako bi im policija što teže ušla u trag. – Međutim, samo nekoliko dana kasnije, policajci su danas upali u stan i u njemu pronašli i ključeve tri automobila, dva uređeja za ometanje signala, bežične predajnike, replike oružja i alat koji se koristi za krađu automobila. Uhapšeni su privedeni tužiocu i protiv njih je pokrenut postupak za učešće u kriminalnoj grupi, krađu, falsifikat i još nekoliko krivičnih dela. Istraga je u toku, a traga se i za preostalim članovima grupe – prenosi portal Protothema. Grčki mediji takođe pišu da je Srbin njihovoj policiji poznat od ranije, jer je već hapšen zbog krađe. Prvi put hapšenje se odigralo u zlatari u Hersonisu na Kritu, a drugi put u martu 2012. kada su u Kalitei pripremali pljačku zlatare.

1 коментар:

  1. Kako sam vratila svog razvedenog muža uz dobru pomoć ljubavne čarolije dr. Alabe Moje ime je Shira elijah. Kad sam pročitao svjedočanstvo na internetu o tome kako dr. Alaba, najsjajniji i najmoćniji bacač uroka, pomaže vratiti muža koji se razvodi, LJUBAVNIKA. Pitao sam se kako to može biti istina, jer su me mnogi u prošlosti iznevjerili bez ikakvog rezultata. Samo sam pustio post i krenuo po forumu. Na moju obavijest opet ispod, neka osoba je objavila i rekla provjereni bacač uroka. Nakon što je pročitala poštu, bio je to isti muškarac dr. Alaba o kojoj je govorila. Tako da nemam izbora nego stvarno provjeriti kako on radi. Bila sam potpuno shrvana kad me napustio moj voljeni muž. Kao da je cijeli moj svijet nestajao u tuzi i boli. Znam da zvuči čudno, ali od svih čarolija koje sam kontaktirao, on je jedini koji je na mene ostavio dojam da sam toliko istinita i pouzdana. Više od njegovih riječi, vratio je mog muža i ostvario sve moje želje. Sada je vjeran, pazi na mene, svake nedjelje me nudi cvijećem, a često idemo u kino i restoran. moj muž je došao k meni i ispričao se za nepravdu koju je učinio i obećao da to više nikada neće učiniti. Od tada se sve vratilo u normalu. Moja obitelj i ja ponovno živimo sretno zajedno. Zauvijek ću biti zahvalan što sam svoj život pretvorio iz pakla u raj! vjerujem da tko god treba pomoć treba mu doći po pomoć. Neka te Bog i dalje koristi da spasi raskid. Svi koji imaju bračne probleme, probleme s razvodom, izgubljenog ljubavnika ili bilo kakve probleme u vezi, možete mu se obratiti (dralaba3000@gmail.com). Ili ga WhatsApp/Viber putem +1(425) 477-2744

    ОдговориИзбриши