Пређи на главни садржај

Kina: Nikada nećemo zaboraviti varvarske zločine NATO-a u Jugoslaviji

adstr3

GLUMI LUDILO: Goran Džonić se na saslušanju vadio na psihičke probleme!

Osumnjičeni za svirepu likvidaciju Gorana, Gordane i Lidije Đokić iz Aleksinca, u penziju otišao kao psihički bolesnik, a oni koji ga poznaju ubeđeni su da će i u odbrani to potezati Vatrogasac u penziji Goran Džonić (54), osumnjičen da je ubio i spalio svog brata od tetke Gorana Đokića (57), kao i njegove ženu Gordanu (56) i ćerku Lidiju (25), sudeći po ponašanju nakon hapšenja, pokušava da se izvadi na svoje psihičke probele! Kako za Kurir objašnjavaju izvori upoznati sa slučajem, Džonić je do prekjuče, kada mu je određen jednomesečni pritvor zbog sumnje da je počinio teško ubistvo, nekoliko puta promenio svoj iskaz, što ukazuje na to da on pokušava da se vadi na ludilo.
Priznaje da je tipovao - Na prvom saslušanju je bio vrlo drzak i samouveren, tvrdio je da on nema nikakve veze sa zločinom. Potom, kada su mu predočeni određeni dokazi, u priču je uvukao svoja dva sina Milana i Stefana. Išao je od toga da su mu oni saučesnici, pa preko toga da oni nisu ništa znali do toga da su možda oni zakopali novac otet od ubijenih Đokića - kaže izvor i nastavlja: - Goran Džonić je u svom poslednjem iskazu u policiji navodno priznao da je tipovao Đokiće, ali da je na to bio primoran. Navodno, kako je rekao, njega su ucenjivali jedan policajac, kome je dugovao pare, i braća Kostadin i Konstantin Milošević, poznati kriminalci iz Moravca, kojima je juče određen pritvor zbog ubistva Đokića. Policija je nakon ove njegove izjave uhapsila braću Milošević, ali i Džonićeve sinove, od kojih jedan radi kao vatrogasac, a drugi je zaposlen u Vojsci Srbije. Policajac koga je spominjao je posle privođenja pušten. - Džonićevim sinovima je određen jednomesečni pritvor. U toku su dodatna veštačenja, analize, slede i saslušanja svedoka, tako da kockice tek treba da se sklope - objašnjava naš izvor i dodaje da braća Džonić navodno imaju i alibi, odnosno da su obojica u vreme ubistva bila na poslu. I meštani Moravca kažu da su ubeđeni da je Goran Džonić četvoricu muškaraca upleo u zločin samo da bi umanjio svoju krivicu i na neki način sebi olakšao položaj. Ne veruju Goranu - Ma Goran Džonić je monstrum i treba ga doživotno ostaviti iza rešetaka. Bio je navodno odan bratu od tetke Goranu Đokiću i nerazdvojan je s njim bio, a onda ih likvidirao i spalio. Što se tiče njegovih sinova, mislimo da oni nemaju veze s ovim. Goran je sigurno rekao to što je rekao samo da bi sebi olakšao i da bi se izvukao na neki način - pričaju žitelji Moravca. Oni dodaju i „da je jasno o kakvom se čoveku radu, kad je spreman da svoju decu gura u propast, umesto da ih zaštiti“. - Svi znamo da je Goran otišao u invalidsku penziju kao psihički bolesnik, ali pitanje da li je on stvarno bolestan ili je to na mućku uradio, jer je kao komandir vatrogasne stanice činio neka krivična dela, pa je potegao veze samo da se izvuče. I sada će to da potegne, da se brani kao da je bio lud. On je spreman na sve - pričaju pojedine komšije Džonića. Oni, s druge strane, o Džonićevim sinovima Milanu i Stefanu, nemaju loše reči. - Ne želimo da ih optužujemo, ni da verujemo u to što Goran priča, dok istraga ne pokaže da li su zaista učestvovali. Oni nisu povukli na oca, nisu osioni i alavi na pare. Ubeđeni smo da je njihovo učešće u masakru laž njihovog beskrupuloznog oca - dodaju naši sagovornici.

Коментари

ntv

Популарни постови са овог блога

Putin: Rusija će rasporediti u Belorusiji taktičko nuklearno naoružanje

Moskva i Minsk su se dogovorili da na teritoriji Belorusije bude raspoređeno rusko taktičko nuklearno naoružanje, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. On je precizirao da će 1. jula biti završena izgradnja skladišta. Predsednik Rusije je naglasio da će to oružje biti raspoređeno bez kršenja međunarodnih obaveza. Prema njegovim rečima, ovakva odluka doneta je posle saopštenja Velike Britanije da će Kijevu slati oružje sa osiromašenim uranijumom. On je još dodao da je Belorusija odavno tražila da Rusija na njenoj teritoriji rasporedio svoje nuklearno oružje, ali je naglasio da Rusija ne predaje Belorusiji to oružje već rade isto što su godinama radile i SAD. "Mi ne predajemo oružje. I SAD svojim saveznicima ne predaju. Mi zapravo radimo isto ono što su oni radili deceniju. Oni imaju u nekim zemljama saveznike i oni tamo sprovode obuke. Mi nameravamo da radimo isto. Upravo je to i tražio Aleksandar Lukašenko", rekao je Putin.

Jakov Milatović se izjasnio o povlačenju priznavanja Kosova

Novoizabrani predsednik Crne Gore Jakov Milatović, kazao je da odluka o priznavanju nezavisnosti Kosova od strane Crne Gore neće biti povučena. „Nije realno da se očekuje 'otpriznavanje' (nezavisnosti) Kosova i to je stvar koja je vrlo jasna“, rekao je Milatović u intervjuu za Nova TV. On je dodao da podržava „sve što se dogovore Beograd i Priština“, i smatra da bi „normalizacija odnosa Beograda i Prištine bila značajna za sve zemlje u regionu“. U tom smislu Crna Gora želi da bude dobar sused koji će promovisati dobrosusedske odnose, kazao je Milatović. „Želim najbolje moguće odnose sa Srbijom i dok sam bio ministar ekonomskog razvoja, to sam uvek stavljao u fokus. Srbija je najveća zemlja Zapadnog Balkana i potpuno je prirodno da će uslediti moja poseta Srbiji nakon poziva predsednika Srbije Aleksandra Vučića“, rekao je Milatović. On je, međutim, naveo da će njegova prva poseta biti Briselu jer se, kako je ponovio, Crna Gora „istinski kreće“ ka EU. Mi

Ruski sveštenik razbio popularni mit o Blagodatnom ognju

Ne postoje crkvena učenja koja bi potvrdila verovanje da će nastupiti smak sveta ako ne siđe Blagodatni oganj, izjavio je nastojnik hrama Pokrova Presvete Bogorodice u Moskvi, docent Moskovske bogoslovske akademije, protojerej Pavel Velikanov. „Nema potvrđenog crkvenog učenja o tome da ukoliko ne siđe Blagodatni oganj to može na neki način da se dovede u vezu sa početkom kraja sveta. Ta tvrdnja ipak spada u sferu teoloških mišljenja pojedinaca koja nisu crkveno potvrđena. Ne znamo za slučajeve iz istorije kada je pisano zabeleženo da se Blagodatni oganj nije spustio, uključujući i dobro poznatu priču kada se blagodatni oganj spuštao van Kuvuklije“, rekao je Velikanov. Kako je istakao, Blagodatni oganj je simbol Boga „ne zato što je zapaljen u Jerusalimu, nego zato što je u Jerusalimu Hristos vaskrsao i ta svetlost Božija ulazi u našu dušu i isteruje iz nje svaku tamu“. Velikanov je dodao da vernici i ove godine očekuju silazak Blagodatnog ognja i kao i da bude dostavljen u